De marketing partner voor zelfstandige opticiens

Immitz biedt heldere adviezen, waarbij we altijd oog hebben voor uw doelen en wensen. Met onze passie voor de scherpste concepten en oogstrelende ontwerpen weten we uw visie perfect te vertalen naar onderscheidende uitingen. Onze volledig gepersonaliseerde campagnes en concepten zullen uw bedrijf zeker in de kijker spelen binnen uw regio. Met onze ervaring in de optiekbranche en de laatste marketing- en communicatiekennis, weten we exact hoe we uw klanten het beste kunnen aanspreken. Wij geloven in de kracht van de echte opticien, een vakspecialist die staat voor hoogwaardige oogzorg en de mooiste monturen. Dit vertalen wij dan ook door naar al onze campagnes.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag samen met u een marketing jaarplan om u zo te kunnen ontzorgen en u bezig kunt zijn met waar u echt goed in bent.

Wij zijn sinds 2008 werkzaam voor de Nederlandse zelfstandige opticiens. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw verhaal en identiteit intact blijft, worden alle communicatie uitingen voor u gepersonaliseerd. Omdat wij regio-exclusief werken kunnen we hergebruik maken van teksten en uitingen die samen met anderen opticiens zijn ontwikkeld. Zo profiteert iedere klant van het beste van het beste.

CONTACT 073 - 200 88 22