BEDRIJFSIDENTITEIT

Heeft u al een duidelijke bedrijfsidentiteit?
Komt deze overeen met uw kernwaarden?
En zo ja? Is dit vastgelegd in een huisstijldocument?

Allemaal vragen waarbij wij u graag van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Briefpapier

Uw winkel optimaal, uw collectie optimaal? Hoe zit het met uw huisstijl? Wij kunnen uw huisstijl van top tot teen volledig personaliseren. Voor uw briefpapier kunt u kiezen uit diverse maten, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt, watermerk, 90 grams of 120 grams.

Enveloppen

Voor bij uw briefpapier heeft u natuurljk een bijpassende envelop nodig. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wel of geen venster, het venster links of rechts, met of zonder plakstrip. Neem voor een gepersonaliseerd ontwerp contact met ons op!

Afspraakkaartjes

Heeft u een afsprakenkaartje?  Enkelvoudig of gevouwen. Wat wilt u op uw afsprakenkaartje hebben staan? Dit is natuurlijk helemaal aan u. Wij kunnen u adviseren of voorbeelden van collega’s aan u verstrekken. Vervolgens personaliseren wij het voor u!

Visitekaartjes

Het toppunt van uw merk bent u zelf. Laat uw klanten weten wie u bent met een visitekaartje in uw huisstijl. Geef aan ons door wat u er op wilt hebben staan, dan maken wij het voor u op! Ook hier kunt u kiezen uit verschillende specificaties. Letterlijk uw visitekaartje.

Cadeaucheques

Uw klanten een waardecheque aanbieden? Of deze gebruiken voor een tweede bril aanbod? Deze cheque aanbieden op uw website! Dit is bij ons mogelijk. Wij maken de cadeaucheque volledig passend in uw huisstijl. Natuurlijk kan het ook alleen voor een tijdelijke actie zijn!

Doekjes

Verras uw klanten met een eigen gepersonaliseerde brillendoekje, dubbelzijdig of enkelzijdig. Wij ontwerpen deze exact volgens de huisstijl reglementen. Natuurlijk maken wij het ontwerp volledig druk klaar voor de brillendoekjes leverancier van uw keuze.

Aflevertasjes

Lever uw brillen af in een gepersonaliseerd tasje in uw huisstijl. De manier om uw naam en merk uit te dragen. Wij ontwerpen deze volledig in uw huisstijl. Wij leveren het ontwerp van deze tasjes volledig druk voorbereid volgens de specificaties van de tasjes leverancier van uw keuze.

Interesse?

Klik op de onderstaande button voor onze contactgegevens!