Online een handtekening maken

Hoe werkt het?

Het is echt super makkelijk en werkt het beste op een telefoon of tablet! Het enige wat je hoeft te doen met de online handtekening generator is met je vinger een handtekening te tekenen op het witte vlak. Dit kan ook met je linkermuisknop op een PC.

Niet mooi genoeg?
Je kunt het gewoon opnieuw proberen door op de knop “Opnieuw” te klikken. Dit zal ervoor zorgen dat het vlak weer helemaal leeg wordt gemaakt en je opnieuw kunt beginnen met je digitale handtekening.

Onderstaand een voorbeeld van de handtekening generator!

Mijn handtekening is goed gelukt! 
Klik dan op de knop “Opslaan”. Hierdoor wordt de definitieve handtekening gegenereerd door de generator. Nu opent er een nieuw tabblad met daarin een afbeelding met jouw handtekening. Klik nu met je rechtermuisknop op de afbeelding, oftewel de handtekening en klik daarna op “Afbeelding opslaan als”. Daarmee kun je je handtekening opslaan op je computer waar je wilt! Gelukt? Stuur dan je handtekening naar ons toe, dan verwerken wij deze in jouw campagne.

Waarvoor gebruiken?

Gebruik je gemaakte handtekening voor:
• Brochure
• Social media
• Brieven
• En nog veel meer!

Een handtekening is uniek, alleen van jou. En jij mag hem dan ook zelf verzinnen. Als jij je handtekening ergens onder zet, dan zeg je eigenlijk “Ik heb dit gelezen, en ik stem ermee in!” Ook op het internet kun je je normale of fictionele (voor de bescherming van je echte) handtekening gebruiken.

Meer informatie? Stuur een mail naar info@immitz.eu of neem telefonisch via 073-200 88 22 contact met ons op! Wij helpen je graag verder!