Social Media als tool voor uw optiekzaak

Facebookbeeld

Omschrijving

We hebben het al vaker gezegd: Social Media is een perfect platform voor het bereiken van uw (potentiële) klantengroep. Zolang de communicatie past bij uw imago. Ook vakblad De Opticien schonk hier onlangs aandacht aan. Het tijdschrift haalt aan dat een Facebookaccount voor uw optiekzaak een lonende zaak is: ”Social media blijven enorm populair. Bovendien zijn social media niet voorbehouden aan tieners of jongeren.”

Facebook en Instagram zijn vandaag de dag niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Houdt u zich bezig met de online vindbaarheid van uw optiekzaak? Een eigen pagina kan hier veel aan bijdragen, mits hier ook met regelmaat passende content op geplaatst wordt. Wist u dat u bij ons terecht kunt voor gepersonialiseerde Social Media content? Wij leveren deze wekelijks via de e-mail aan, u keurt het goed, en wij plannen en plaatsen deze voor u deze. Kortom: 100% ontzorging en altijd op de hoogte van wat en wanneer er iets wordt gepost.

Uitingen

  • Facebookbeeld
  • Instagrambeeld

Meer nieuws

★★★★★

Al sinds 2017 heb ik een Social Media samenwerking met Immitz. Van tevoren is altijd alles helder en als er tussentijds iets wijzigt, is de planning niet heilig maar flexibel en plooibaar. Zo sluiten we a-la-minute aan op actualiteiten en last-minute wijzigingen. Als ik zelf materiaal aanlever wordt de huisstijl perfect doorgetrokken. Het is ook leuk om af en toe zelf ietes aan te leveren. De interactie die Immitz creëert is perfect -suggesties en ideeën genoeg.

Yvar Steketee – Oogzorg Briljant

★★★★★

Immitz verzorgd al meerdere jaren onze Facebookberichten. De proeven van de berichten krijg ik één week van tevoren toegestuurd. Als ik iets wil wijzigen of wil inbrengen aan de planning kan dit altijd. Immitz creëert ook goede interactie op de Facebookpagina met veel afwisseling in de content. Soms komen er posts voorbij waarvan ik denk ‘Wow, dat is gaaf, dat wist ik zelfs nog niet eens.’ Helemaal top dus!

Manon van de Ven – Ferd Zien & Horen